INTERIEURONTWERP

Samen komen we tot je ideale woonoplossing

Voor een verbouwing, een grote make-over of verhuizing is dit een passend advies. Omdat  interieurontwerp vaak over een langere periode gaat en meer fases bevat kom ik altijd eerst bij je langs voor een vrijblijvend gesprek, wat één uur tot anderhalf uur zal duren. 
Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je aangeven met welke interieurvragen je zit en welke wensen je hebt. Vaak komen hier al creatieve ideeën boven drijven op het gebied van bijvoorbeeld materiaal en kleur , maar ook functionaliteit en comfort is een belangrijk onderdeel. 
Vervolgens schat ik in wat je nodig hebt en leg ik uit wat ik voor je kan betekenen, wat mijn werkwijze is en welke kosten daaraan verbonden zijn.
Soms zijn kleine aanpassingen voldoende om een andere uitstraling te geven aan een ruimte en soms is er een uitgebreider advies nodig.
 
Als je akkoord gaat met de offerte voor het uitwerken van een op maat gemaakt interieurontwerp, voor één of meerder ruimtes, dan begint voor mij het creatieve proces.
 
Afhankelijk van wat de wensen zijn kan dit ontwerp bestaan uit:
 
·     Sfeerbeeld in de vorm van een moodboard
·     Kleur en materiaal advies
·     Indeling ruimte(s)
·     2D of 3D ontwerp 
·     Meubel advies
·     Ontwerp maatwerk
·     Advies accessoires
·     Advies verlichting
·     Afstylen

  
Wanneer ik het ontwerp heb uitgewerkt presenteer ik dit bij je thuis, hierbij licht ik mijn advies toe en is er ruimte voor vragen. 
Het is zo uitgewerkt dat je er zelf mee aan de slag kunt gaan (het ontwerp als richtlijn). Ook is het mogelijk om de uitvoering voor een deel of geheel door STUDIO BAAF te laten begeleiden.  
Bij de aanschaf van meubels, accessoires en afstylen kan ook ondersteuning plaats vinden.