The Harbour club A'dam        Concept: The taste of art

Een restaurant met wisselende kunstcollecties, afgestemd op de gerechten. 
Een inspirerende omgeving voor de jonge, nieuwsgierige, culinaire, kunstliefhebber.

                 Fotostyling: STUDIO BAAF

De nieuwe ouderen        Concept: leefstijlgericht wonen

Wie?
De woonvorm voor ouderen is aan het veranderen.
Mensen denken veel meer na over hoe en met wie zij samen oud willen worden. Zo lang mogelijk actief blijven, je eigen regie hebben en doen wat je leuk vindt.
Langzaam ontstaan er groepen vitale ouderen met dezelfde achtergrond en behoeftes die met elkaar willen leven. 
Elkaar bij te staan waar nodig is en te zorgen voor de ander.
Neem nu de ouderen met een artistieke muzikale achtergrond.
Zij zijn creatief en actief en willen hun muzikale passie beleven en delen en willen ook betrokken blijven bij de maatschappij.

Wat?
Een appartementencomplex voor oudere muzikanten.
Een artistieke en inspirerende omgeving waarin de bewoners hun muzikale leven kunnen voortzetten.
Waar men elkaar stimuleert, activeert en motiveert.
Waar de energie voelbaar is.
Ouderen zijn er de bewoners, maar jongeren hebben er hun podium. Een ontmoetingsplek voor oud en jong, waarin ouderen hun passie en kennis delen over muziek.
Aan alle voorwaarden wordt voldaan om een muzikale en inspirerende omgeving te vormen en verbinding te leggen tussen oud en jong

Locatie: Westerkerk in centrum van Utrecht
Inspiratie: De gitaar

Alzheimer Ned.          Concept: Schoonheid van dementie

Wie?
Door de toenemende vergrijzing in Nederland stijgt het aantal mensen met dementie fors. Steeds meer mensen zullen daardoor de rol van mantelzorger krijgen. De impact van dementie op naasten is erg groot. Er is veel angst, pijn en verdriet. De mantelzorger kan soms moeilijk positiviteit blijven zien.

Wat?
Toch is het niet alleen maar komen en kwel als je er op een bepaalde manier naar durft te kijken. Alzheimer Nederland richt zich op voorlichting en komt met een toerende expositie die mantelzorgers tussen de 30 en 60 bewust maakt en ondersteunt om dementie niet alleen te zien als een vreselijke ziekte, maar ook als een proces waarin beleving en mogelijkheden de uitgangspunten zijn. 

Een aantal beelden uit de expositie

Fotostyling: STUDIO BAAF

Unilever  wil zijn boter promoten onder millennials       

Concept voor media uiting : Rama de drager van de goede aspecten van micro-food 


Wie?
De millennial wil vooruit, kijkt in de toekomst, is bewust, houdt van vernieuwing en is optimistisch. Toch hebben zij in sommige gevallen een zetje nodig. Dat insecten eten een duurzame vorm is van het binnenkrijgen van dierlijke eiwitten is bekend. Ook is onderzocht dat eten van insecten een van de zaken zijn  voor het oplossen van het wereldvoedsel probleem. maar hoe krijg je de westerse wereld zover dat zij hun belemmerende overtuigingen aan de kant zetten an massaal aan de insecten gaan?

Wat?
Maskeren lijkt de oplossing oftewel het verwerken van insecten in voedsel zonder dat je het ziet. Uiteraard zal het op de verpakking vermeld staan, maar als je puur naar het product kijkt zie je het niet. Unilever doet er nog een schepje boven op. Zij gaan voor het botermerk Rama (blueband in Ned) een 3D geprint design blokje insectenboter op de markt brengen. Het onderscheidt zich enorm doordat de boter in vele opzichten wat toevoegt. Het is goed voor ons, goed voor de aarde en is inspirerend. Design is bij uitstek het middel om beleving van een product te beïnvloeden.

Beeld voor media uiting

Fotostyling: STUDIO BAAF